Το Ξενοδοχείο Μένδη είναι ένα ωραίο μέρος για να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τις ανησυχίες σας και απλά να απολαύσουν. Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά, οπότε εάν είστε λάτρης του κάνουν πάρτι, εμπορικό και να πάμε σε μπαρ, αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Είναι πραγματικά μια όαση γαλήνης και ηρεμίας, με μια υπέροχη πισίνα με θαλασσινό νερό και φοίνικες τριγύρω, αλλά είναι πολύ βαθιά σε μερικά σημεία, οπότε προσέξτε για τα παιδιά σας. Υπάρχει μια προτομή του λεωφορείου κοντά στο ξενοδοχείο, αλλά νομίζω ότι το λεωφορείο δεν σταματά εκεί πολύ συχνά.
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι αρκετά καλό, το φαγητό είναι πολύ καλό και ποικίλη. Είμαι λίγο έλειψε κάποια κακάο ή ένα ποτό σοκολάτα για πρωινό, διότι δεν μπορώ να πιείτε καφέ. 1 Συμβουλές – Μην φάτε το μερέντα, δεν είναι Nutella, είναι μόλις μερικά ζαχαρένια άγευστο, μερέντα, με καμία ένδειξη από τα φουντούκια. 🙂
Το προσωπικό είναι όπως και οι περισσότεροι έλληνες πολίτες πολύ καλοί και ευγενικοί. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και προσπαθούν πολύ σκληρά για να μιλήσει αγγλικά. Αλλά θα σας δώσουν ένα μεγάλο χαμόγελο αν πω “καλημέρα” ή “efharisto” σε αυτούς.
Τα δωμάτια είναι αρκετά μεγάλα, αλλά με πολύ παλιομοδίτικο έπιπλα. Το ξενοδοχείο έχει τη δική του παραλία, η οποία είναι ωραία, αλλά υπάρχουν λίγα βότσαλα στην παραλία και το νερό που μπορεί να είναι και λίγο άβολο για τα πόδια. Έχω ταξιδέψει σε αυτό το ξενοδοχείο, με το πρακτορείο έτσι είχαμε δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία, αλλά αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό και θεωρώ ότι 6 €, που είναι λίγο ακριβό.
Δεν υπάρχουν καταστήματα και εστιατόρια κοντά στο ξενοδοχείο, μόλις το κατάστημα του ξενοδοχείου (με πολύ λογικές τιμές και με μια καλή προσφορά αγαθών) και ένα εστιατόριο στην παραλία (με μερικά πολύ ωραία, νέοι σερβιτόροι). Εξαιτίας αυτού, πολλοί άνθρωποι έχουν ένα πακέτο all-inclusive, αλλά είχαμε ημιδιατροφή και αυτό ήταν αρκετό για εμάς.
Εγώ προτείνω να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο έτσι ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε την υπόλοιπη υπέροχη Κασσάνδρας και Σιθωνίας, απλώς προσέξτε τα ελληνικά προγράμματα οδήγησης 🙂

error: Content is protected !!